OPEN M geeft ruimte aan regionaal talent

OPEN M geeft ruimte aan regionaal talent

Deelnemers kunnen tot 11 januari inschrijven

OPEN M geeft voor de vijfde keer beeldende kunstenaars uit Vlaams-Brabant de kans om hun werk te tonen in M - Museum Leuven. Alle disciplines binnen de beeldende kunsten komen in aanmerking: van schilderkunst tot performance, van video tot grafiek.

M bestaat in 2019 tien jaar en OPEN M is aan zijn vijfde editie toe: dat vraagt om een feestelijke editie! Voor de gelegenheid stelden we een jury samen van vijf bekende Vlamingen die een sterke band met Leuven hebben.

Juryleden

Imke Courtois, Phara de Aguirre, Milow, Arnout Hauben en Els Dottermans zullen samen de werken selecteren die gepresenteerd zullen worden in een groepstentoonstelling in M.

Residentie en toonmoment in M-atelier

Alle bezoekers kunnen tijdens de tentoonstelling stemmen op hun favoriet. De publieksfavoriet krijgt een residentie in het M-atelier in het najaar van 2019, gekoppeld aan een eigen toonmoment.

Deelnemen

Wie wil deelnemen, stuurt vóór 11 januari 2019 zijn/haar dossier in. Alle info, het inschrijvingsformulier en het wedstrijdreglement kan je nalezen op www.mleuven.be/openm.

Tentoonstelling OPEN M: 24.05.19 >< 22.09.19

Perscontact

Voor meer info en interviews met de juryleden, contacteer philippe.mertens@leuven.be.

Over M Leuven

M Leuven brengt een unieke mix van oude en hedendaagse kunst in een indrukwekkende architecturale setting van de Belgische toparchitect St├ęphane Beel. Naast de vaste collectie presenteert M tijdelijke tentoonstellingen van zowel oude meesters als hedendaagse kunstenaars.

M Leuven
L. Vanderkelenstraat 28
3000 Leuven
Belgium