M Leuven ontvangt tijdelijk geen bezoekers als maatregel tegen coronavirus

M Leuven ontvangt tijdelijk geen bezoekers als maatregel tegen coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te vertragen, neemt stad Leuven bijkomende maatregelen. Stadsgebouwen in de vrijetijdssector ontvangen tijdelijk geen bezoekers. Dat betekent dat ook een bezoek aan M tijdelijk niet mogelijk is.

Zowel het museum zelf als de permanente tentoonstelling in de Sint-Pieterskerk is tijdelijk niet toegankelijk voor bezoekers. De maatregel is van kracht vanaf donderdag 12 maart om 17:00 en geldt voorlopig tot en met 3 april. Tot die tijd gaan er ook geen evenementen door in het museum.

Wie in tussentijd toch graag door de zalen van M wandelt, kan dat online doen. M stelt namelijk een deel van zijn voorbije tentoonstellingen ter beschikking in de vorm van virtuele 360°-tours.

Meer info

Bezoekers kunnen de maatregelen die M neemt nalezen op mleuven.be/covid-19.

Meer info over het coronavirus vind je op www.info-coronavirus.be,

via het gratis infonummer 0800 14 689

of via e-mail naar info-coronavirus@health.fgov.be.

Over M Leuven

M Leuven brengt een unieke mix van oude en hedendaagse kunst in een indrukwekkende architecturale setting van de Belgische toparchitect St├ęphane Beel. Naast de vaste collectie presenteert M tijdelijke tentoonstellingen van zowel oude meesters als hedendaagse kunstenaars.

M Leuven
L. Vanderkelenstraat 28
3000 Leuven
Belgium