Kapitein Winokio in 'concerwt' op M-IDZOMER for kids!

Kapitein Winokio in 'concerwt' op M-IDZOMER for kids!

Vrijdag 4 augustus 2017 — M-IDZOMER, het muziek- en cultuurfestival van Het Depot en M-Museum Leuven, heeft ook dit jaar een programma op maat van de allerkleinsten. Op zaterdagnamiddag 29 juli 2017 veroveren matrozen de museumtuin, want Kapitein Winokio meert aan!

De groentjes van Kapitein Winokio

Kapitein Winokio is misschien wel een stoere zeeman, toch zingt hij ook de gezondste liedjes ter wereld! Zonder suiker, toch zoet. Uiterst voedzaam en heerlijk melodieus.

Op zaterdagnamiddag 29 juli genieten de kids van blije preien, pompoenenzoenen, de rokken van artisjokken en de aria van rucola, zorgvuldig gemixt met de lekkerste muzieknoten.

Bio

In 2004 mat Winok Seresia, toen nog drummer bij Belgian Afro Beat Association en Wawadadakwa, zichzelf een matrozenpak en een pseudoniem aan. Voortaan bevoer hij als Kapitein Winokio de zeven zeeën. Zijn eerste wapenfeit heette ‘Kapitein Winokio zag 1 beer’. Hierin bracht hij met Vlaamse rockers en acteurs een ode aan kinderliedjes uit de oude doos. Er volgden nog 3 Beren-cd's, honderden optredens, een stapel kinderboeken en een eigen televisieprogramma. De Kapitein trommelde ondertussen een eigen oeuvre bij elkaar op cd, zoals o.a. Kapitein Winokio is Beestig, Radio Winokio en Kapitein Winokio is van de Wereld.

Ticketverkoop

Tickets zijn beschikbaar op www.m-idzomer.be.
Voor een ticket voor M-IDZOMER for kids betaal je in voorverkoop € 13. Aan de kassa betaal je € 16. 

Praktisch

Zaterdag 29 juli 2017 |  Deuren open vanaf 13:00 |  Deuren sluiten om 16:00

Het optreden is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

In M-Museum Leuven, L. Vanderkelenstraat 28, 3000 Leuven

Kapitein Winokio | foto: Inge Van Zomeren

Contacteer ons

Denise Vandevoort

Voorzitter

M - Museum Leuven

Mike Naert

Directeur

Het Depot