Geef je mening en red 1 m² bedreigd regenwoud

M Leuven voert marktonderzoek uit

Om de museumervaring in kaart te brengen, voert M Leuven een marktonderzoek uit. Ze bevragen zowel M-bezoekers als niet-M-bezoekers. Deelnemers redden dankzij hun deelname 1 m² bedreigd regenwoud en maken kans op een Bongo-bon t.w.v. 250 EUR. Meedoen kan tot en met 31.08.

“De bezoekerservaring is heel belangrijk voor M Leuven. We luisteren graag naar de mening van onze bezoekers om te weten hoe we hen een nog betere ervaring kunnen bieden. Deelnemers aan de bevraging maken kans op een prijs en helpen ook nog eens bij het redden van het regenwoud. Een win-win situatie dus”, vertelt Denise Vandevoort, schepen van cultuur en voorzitter van de raad van bestuur van M.

Sophie Verhulst, afdelingshoofd Publiekswerking, licht verder toe: “Sinds kort is onze nieuwe museumshop en koffiehoek open. We zijn benieuwd wat onze bezoekers van het café vinden, maar ook waarom ze wel of niet naar M komen, op welke momenten ze dat doen, wat ze vinden van ons online aanbod, of mensen wel of niet een audiogids gebruiken, en of ze deelnemen aan een rondleiding. Daarnaast willen we zicht krijgen op wat bezoekers van M doen voor of na hun museumbezoek: gaan ze nog ergens iets eten, of even winkelen.” ​

Red het regenwoud

Leuvenaars en niet-Leuvenaars worden uitgenodigd om hun mening te delen via deze enquête. Elke deelnemer maakt kans op een Bongo-bon ter waarde van 250 EUR en redt 1 m2 bedreigd regenwoud dankzij de organisatie World Land Trust. De enquête loopt nog t.e.m. 31.08 en is een samenwerking met Universiteit Antwerpen, VVBAD, OP/TIL, Cultuurconnect, CULT! , ICOM Belgium Flanders, en onderzoeksbureau LMR–LMOV.

 

Denise Vandevoort

Voorzitter M, Leuvens schepen van Cultuur en Toerisme

Hanne Grégoire

Diensthoofd Communicatie & Pers, M Leuven

Samantha Fadahunsi

Communicatiemedewerker, M Leuven

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over M Leuven

M Leuven brengt een unieke mix van oude en hedendaagse kunst in een indrukwekkende architecturale setting van de Belgische toparchitect Stéphane Beel. Naast de vaste collectie presenteert M tijdelijke tentoonstellingen van zowel oude meesters als hedendaagse kunstenaars.

Contact

L. Vanderkelenstraat 28 3000 Leuven Belgium

+ 32 16 27 29 29

[email protected]

www.mleuven.be