Expo Tom Schamp in M

Op reis met Fred en de Wolk

Fred is een hond. Hij is bevriend met Wolk. Als de wind blaast, vertrekt Wolk op reis. En natuurlijk gaat Fred mee… Na hun avonturen in het bekroonde eerste lezers-boek Fred en de Wolk, gaan Fred en de Wolk op reis in M.

Expo Tom Schamp
Van 27 oktober t.e.m. 16 februari 2014 loopt in de antichambre van M een  kleurrijke expo op maat van jonge kinderen. Centraal staan de verrassende illustraties van bekroond illustrator Tom Schamp.

De expo in de antichambre is gratis. 

Museumparcours voor het gezin
Daarnaast is er met Fred en Wolk ook een speciaal gezinsparcours op maat van kinderen van 4 tot 8 jaar. Je gaat Fred en zijn vriendje Wolk achterna op reis langs de kunstwerken van de M-collectie. In je knapzak zitten 8 speuropdrachten, die je samen met hen oplost. Je knapzak ontleen je gratis na reservatie aan het onthaal van M.

Klasparcours in M
Gewapend met een reiskoffer ontdek je de expo van Tom Schamp en ga je met de klas (1ste en 2de leerjaar) op speurtocht door de M-collectie. 

Persuitnodiging
Ontdek de nieuwe expo als eerste op 26/10 om 15u, in het gezelschap van jonge fans. Zij zullen Tom Schamp enkele vragen stellen over zijn werk en de tentoonstelling. Uiteraard heeft u nadien de kans om hem te ontmoeten. 

Gelieve uw aanwezigheid voor 24/10 te bevestigen via annik.altruy@leuven.be

M - Praktisch
Gratis voor kinderen onder 13 jaar
Tickets en info: www.mleuven.be | reservatie via bezoekm@leuven.be of 016 27 29 29
Open op ma, di, vr, za, zo: 11:00 >< 18:00 en do: 11:00 >< 22:00
Gesloten op woe, behalve op 30.10.
Gesloten op volgende feestdagen: 24 & 25 & 31 december, 1 januari 

 

 

 

Contacteer ons
Over M Leuven

M Leuven brengt een unieke mix van oude en hedendaagse kunst in een indrukwekkende architecturale setting van de Belgische toparchitect Stéphane Beel. Naast de vaste collectie presenteert M tijdelijke tentoonstellingen van zowel oude meesters als hedendaagse kunstenaars.

M Leuven
L. Vanderkelenstraat 28
3000 Leuven
Belgium