Dubbeltentoonstelling van Dirk Braeckman in M en BOZAR

Dubbeltentoonstelling van Dirk Braeckman in M en BOZAR

Perspreview op 31 januari - vanaf 10:00 in M en BOZAR

Dinsdag 30 januari 2018 —

Dirk Braeckman in M en BOZAR

De tentoonstelling in Venetië vormt het vertrekpunt voor de dubbeltentoonstelling van Dirk Braeckman. In M krijg je de experimentele kant van Braeckman  te zien. In twee zalen gunt de kunstenaar je een unieke blik in zijn donkere kamer en toont hij kleiner werk op papier. Zijn onderzoek naar nieuw media komt ook aan bod. Zo realiseert hij een grote projectie op maat van M. In BOZAR toont Braeckman een twingtal werken op maat van de architectuur van Victor Horta. Centraal staan zijn monumentale prints, nieuw werk en een selectie oudere beelden die in het verlengde van Venetië liggen.

Programma

M en BOZAR nodigen je van harte uit om de tentoonstellingen van Dirk Braeckman in Leuven en Brussel in preview te ontdekken. Je kan kiezen voor een vrij bezoek op afspraak of een begeleid bezoek met vervoer tussen beide locaties.

Om een afspraak te maken voor een vrij/begeleid bezoek of om een interview te organiseren, kan je contact opnemen met veerle.ausloos@leuven.be of leen.daems@bozar.be.

Begeleid bezoek in M en BOZAR: 31 januari om 10 u

De perspreview start om 10u in M-Museum Leuven met een rondleiding door Eva Wittocx en Dirk Braeckman. Daarna reizen we door naar BOZAR Brussel voor het verderzetten van de rondleiding. Het einde van het bezoek is voorzien om 13u in BOZAR met een broodjeslunch.

Vrij bezoek: 31 januari tussen 10u en 16u

De tentoonstellingen van Dirk Braeckman in Brussel en Leuven zijn voor de pers te bezoeken op afspraak op woensdag 31 januari tussen 10u en 16u. Interviews zijn op afspraak.

Praktische informatie

Curator: Eva Wittocx

Tentoonstelling M-Museum Leuven : 02.02 – 29.04.2018
Tentoonstelling BOZAR : 01.02 – 29.04.2018